Post by saiweadepdehung on Feb 9, 2022 7:26:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować klucze ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateginiai lcei
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategi voct
Jak pojawi się język polski, do dam więcej gwiazdek. Pieniądze od Polaków chcecie, ale oryginał na polski, to macie w dupie. Do zwykłe chamstwo z waszej strony.
Czołgi są cholernie powolne, a gra zbyt krótka. W momencie, gdy zaznajomisz się z otoczeniem, zrozumiesz wrogie czołgi, czas się skończy. Tak wiele rekwizytów do użycia, ale czas gry jest bardzo krótki… Zbyt ciężki na urządzeniu, sprawić, że mój smartfon nagrzeje się jak spalony… muszę wyjść z gry, aby się ochłodzić.
gra jest słaba, dla gracza gra liczy tylko kasa, nie a nie liczy się. Są to zwykłe. szkodanerwów i czasu. nie polecam
Gra toczy się trochę wolno, ale poza dobrą grą
Bardzo dobra gra czołgowa
Kiedy ruszyłem w innym kierunku, nagle bum wróciłem do miejsca, z którego przyszedłem, a ktoś jest/jest za mną i oddał strzał. Reload zamraża się przez kilka sekund, powodując również chybiony ogień i natychmiastową śmierć. 10202021 Częste zamrażanie. Bitwa nie ładuje się przez większość czasu, a następnie traci się paliwo. Ta gra idzie źle.. 01112022 Gra często się zawiesza, szczególnie gdy mam zamiar kręcić, zawiesza się na 5 sekund. i jestem martwy.
Hej, chłopaki i dziewczyny, to recenzja od faceta, który spędził czas i pieniądze na tej grze! Przede wszystkim nie jest to tania gra. Co miałem na myśli? Nie możesz grać po prostu za darmo! Musisz zapłacić! Nie od początku, ale przynajmniej od środka. Jeśli jesteś podporucznikiem i chcesz grać z takim samym doświadczeniem jak żołnierz, musisz zapłacić za złoto! Nie ma możliwości zdobycia czołgu, ulepszenia, rekwizytów lub pocisków bez złota! Ogromna ilość złota! Powodzenia i nie zapomnij użyć karty kredytowej
Dobra gra na czas wolny. Fan WOT Blitz tys. Trochę lepiej kontroluje dobrą funkcję. Kiedy miniesz swój cel, sterowanie się odwróci. Zamiast iść naprzód, odwróci się w pozycji do przodu. W górę jest do przodu, a tył był odwrócony, kiedy ostatnio wiedziałem. Jeśli to dobrze zostanie naprawione, poleciłbym to.
Zapowiada się dobrze porównując do innych tytułów
🙂.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek lubił tę grę po nowej aktualizacji, zrobili to 2 dni temu, wyjęli szczęśliwą kartę boo
Bardzo fajna gra. Z kilkoma dodatkowymi mapami. Dopracowanie nawigacji będzie jeszcze bardziej niesamowite.
Catch Tiles Magic Piano Game موسیقی ziog
jak to zrobić, żeby cały czas bawić się 1 czołgiem?
Kupiłem dwa nowe czołgi i teraz gra jest popieprzona. Próbowałem rozpocząć bitwę drużynową, a mój czołg nawet się nie załadował, moje sterowanie nie reagowało, ale inni gracze poruszali się po mapie i strzelali do siebie. Poważnie WTAF czy to gówno?
Jak dotąd zabawa. Nie musiałem płacić. Aby kupić czołgi następnego poziomu, ceny są za wysokie
Cóż, możesz zagrać w 3 gry w 2 godziny lub zapłacić
Jest całkiem nieźle. Grafika mogłaby być po prostu lepsza
Zajebistego
Niedostępność serwera, dostępność usługi podczas realizacji.
Wciąż często się zawiesza podczas bitew. Zmarnowany czas, wysiłek i amunicja. Zaczynam się teraz zastanawiać, ilu przestało grać z tego powodu? Zaczynam tracić cierpliwość.
1.Ciągle oferować bym kupił vip 2.gdy wychodzić z bitów malują się po 3 reklamy bym coś kupił!3.FATALNE STEROWANIE NIE DA SIĘ SCHOWAĆ BO GDY CHCESZ OBRÓCIĆ CZOŁG TO ON W PRZECIWNĄ STRON
坦克戰火Tank Warfare: PvP閃電戰坦克手游 策略 uqs
dobra gra 🎮 👏
Bardzo wciągająca gra jest fajna, może użyć grafiki na obrażeniach i może użyć więcej Tarcz i łatwiej zdobyć złoto, jeśli nie jesteś VIPem i zajmuje zbyt dużo czasu, aby otwierać pudełka, a gra, w którą grasz na telefonie, też kosztuje dużo, gdybyś miał kupić
Ładna grafika
Aplikacja jest świetna, ale mam najstarszy telefon Samsung, mój telefon działa, ale aplikacja nie działa poprawnie, więc czy możesz to naprawić?
To jest miłe.
Jak dotąd wydaje mi się, że to mi się podoba.
Sterowanie było okropne… Nie mogłem obrócić czołgu… Ledwo mogłem go zmusić do ruchu…
Najpsza
Po prostu kolejna gra typu „Real Money”. Gdybyś tylko pozwolił mi grać i uczyć się gry bez ciągłego wydawania prawdziwych $, być może dołączyłbym. Poza tym była to fajna gra.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie flm
1. Zawsze opóźnia się i to naprawdę wpływa na wrażenia z gry gracza 2. Czołgi są zbyt drogie, chyba że naprawdę nie chcesz wydawać dużo pieniędzy.
Git reklama chociaż narazie nie widzę
Nie mogę połączyć się z serwerem
5v
Meha
Nie ma problemów z dźwiękiem i połączeniem
Witam czy zbroja działa bo na wocie zbroja działa
Gra jest okropna. Nie pobierałbym. Niespójna rozgrywka. Właściwie jedyną spójną częścią gry są dodatki zakupowe.
Bardzo fajna gra ta gra jak realistyczna
Nie jest zły
Nie zaktualizuje się dobrze, w końcu się udało
Tank Warfare: PvP Blitz Game Stratēģiskās spēles hcuq